Virtuele teampresentatie voor Jaguar

[photo1]Jaguar zal niet alleen bezuinigen op haar personeel maar ook op de teampresentatie. “The Cat” zal de nieuwe Jaguar R4 namelijk niet op de gebruikelijke manier presenteren, de nieuwe bolide wordt op 21 januari via het internet gepresenteerd.

Jaguar was jaarlijks een van de teams die kosten noch moeite spaarden om de nieuwe bolide met veel tam tam te presenteren. Jaguar is echter aan een grote bezuiniging begonnen, het team zal dus ook bezuinigen op de teampresentatie.

“Gezien de herstructurering bij Jaguar leek het ons een goed idee om ook op de teampresentatie geld te besparen” aldus perswoordvoerder Nav Sidhu. “Het nut van een presentatie is niet erg groot, het leek ons beter om al dat geld in de ontwikkeling van de Jaguar R4 te steken.”

De presentatie op internet vindt plaats nadat de Jaguar R4 de eerste rondes heeft gereden op het circuit van Barcelona. Sponsoren HSBC, HP, en EDS zullen ervoor gaan zorgen dat de presentatie probleemloos verloopt. Via internet zullen dan de nodige foto’s, achtergrondverhalen, en interviews worden verspreid.

Loading