F1 Nieuws

Visa Cash App RB werkt samen met Randstad om ingenieurs op te leiden

Visa Cash App RB werkt samen met Randstad om ingenieurs op te leiden

26 april - 19:30
4

Een nieuw jaar betekent een nieuw Formula Future-programma. Het initiatief van het Formule 1-team Visa Cash App RB start samen met het bedrijf Randstad een nieuw programma om ingenieurs op te leiden voor een carrière in de Formule 1.

Jongeren krijgen de kans om bij een echt Formule 1 team te werken

Voor het tiende jaar op rij is er weer een nieuw programma om jonge ingenieurs aan een baan te helpen in de Formule 1. Samen met haar partner Randstad, zal het RB-team open sollicitaties houden voor jongeren uit alle delen van de wereld. Uiteindelijk is het doel om 23 studenten of afgestudeerden aan een carrière te helpen binnen de Formule 1. "Dit is een uitstekend, innovatief trainingsprogramma voor jongeren die op zoek zijn naar een professionele ervaring om hun passie voor de autosport om te zetten in een echte baan”, zegt Fabio Costantini, CEO van Randstad HR Solutions.

Het programma richt zich op jongeren met een technische of wetenschappelijke achtergrond. Tijdens het programma zullen studenten de kans krijgen om gedurende hun gehele trainingsperiode bij het Visa Cash App RB-team te werken. Naast praktijkervaring met senior ingenieurs van het team zullen ze ook klassikale lessen volgen op het hoofdkantoor van het team in Faenza, Italië.

“Bij ons team geloven we dat succes afhangt van twee sleutelfactoren: onze mensen en de bedrijfscultuur”, vertelt Otello Valenti, HR-directeur van Visa Cash App RB Formula One Team. “Ons doel is om mensen vleugels te geven om hun ideeën de vrije loop te laten, door de juiste mix te creëren van getalenteerde jongeren die samenwerken met ervaren medewerkers in een high-performance omgeving."