Voor de laatste keer naar Imola?

[photo1]Formule 1 tycoon Bernie Ecclestone heeft vandaag laten weten dat er dit jaar voor het laatst een Grand-Prix zal worden verreden op het circuit van Imola. Imola zal vanaf 2005 plaats moet maken voor de Grand-Prix van Turkije.

“We zullen Imola dit jaar voor het laatst aandoen, vanaf 2005 staat het niet meer op de kalender”, aldus Bernie Ecclestone. “We verwachten dat er vanaf dit jaar voor het eerst evenveel Chinese kijkers als Europese kijkers zullen zijn. Duitsland zal twee Grand-Prix blijven behouden, afgelopen week bereikten we een akkoord met de Nurburgring.”

Ook Silverstone moet op haar hoede zijn, Ecclestone liet opnieuw weten niet tevreden te zijn met faciliteiten. Afgelopen jaren werden er tientallen miljoenen Euro’s geïnvesteerd, Ecclestone is echter nog steeds niet tevreden.
“Ik zie weinig tot geen toekomst voor Silverstone, het moet eens serieus worden daar”, zo vertelt Ecclestone. “De eigenaren willen op dit moment niet meer investeren, op dit moment is het net een oud huis waar weinig te doen is, daarnaast zijn er grote parkeerproblemen en is er maar een toegangsweg.”

Loading