Voorbeschouwing Arrows

[photo1]De volgende stop voor het Orange Arrows team zijn de Oostenrijkse bergen. Het Britse team testte afgelopen week met Braziliaan Enrique Bernoldi op het circuit van Silverstone.

Het team is nog steeds in de wolken door het punt dat Frentzen tijdens de Grand-Prix van Spanje wist te behalen.

“Ik houd wel van Oostenrijk” aldus Heinz Harald Frentzen. “Het circuit heeft trage bochten, het vergt veel downforce, het moet dus een circuit zijn waar onze A23 goed uit de voeten kan. Door het punt heeft iedereen er zin, hopelijk kunnen we wederom naar een mooie positie rijden.”

[photo2]”We hopen gebruik te maken van de nieuwe Cosworth motor” aldus technisch directeur Mike Coughlan. “We hebben de nieuwe motor ook voor de kwalificatie voor de Grote-Prijs van Spanje gebruikt, het is een stap voorwaarts voor ons. We hebben de afgelopen dagen op Silverstone getest met deze nieuwe Cosworth, het resultaat was zeer bevredigend. Tevens hebben we op Silverstone met een nieuwe achterwielophanging gereden, ook dit werkte zeer goed. Het circuit van Oostenrijk is altijd goed voor ons geweest, Enrique Bernoldi haalde hier vorig seizoen zijn beste kwalificatie van dat jaar, tevens behaalde we vorig seizoen in Oostenrijk onze enigste punten (door Jos Verstappen red.) De vroegere resultaten zeggen echter vrij weinig, ik denk dat we onze in de kwalificatie toch in de top 12 kunnen kwalificeren.”

Arrows neemt een reservebolide mee, deze zal voor Frentzen zijn.

Loading