Voorbeschouwing Renault

[photo1]De Renault coureurs Jenson Button en Jarno Trulli zijn optimistisch gestemd over de Grand-Prix van Brazilië.

Twee weken geleden finishte Jenson Button nog bijna op het podium. Een ophangingprobleem zorgde ervoor dat de Engelsman alsnog als 4e eindigde.

De Brit is vol vertrouwen om in Brazilië wederom goed te presteren: “Het zou leuk zijn als we op het podium zouden kunnen komen. Hopelijk krijg ik deze kans, om te bereiken wat ik in Maleisië heb gemist.”

“Op pure racesnelheid komen we nog wat tekort tegenover de topteams. Maar als we een beetje geluk hebben kan het podium weer in zicht komen. We zullen moeten wachten om te zien waar we in de kwalificatie staan, dan zien we wel wat er gebeurd in de race”.

[photo2]Jarno Trulli haalde in Maleisië de finish niet, zijn bolide kampte met een motorisch probleem. Trulli heeft de problemen achter zich gelaten en hoopt succes te behalen op Interlagos, een van zijn favoriete circuits.

“Ik hoop dat het team na twee sterkte races opnieuw een sterkte race kan rijden” aldus Trulli. “Ik ben vol vertrouwen en kijk uit naar de race”.

“Ik vind het een leuk circuit. Het is een technisch circuit met snelle en langzame bochten. Je kunt er goed inhalen omdat na het rechte stuk, waar je kan slipstreamen, een bocht ligt waarvoor je hard voor moet remmen.”

Beide coureurs moeten de hoge temperaturen wederom voor lief nemen. Het circuit in Interlagos gaat als enige circuit tegen de klok in, daarom is het ook erg zwaar voor de nekspieren.

De training die beide coureurs bij Renault hebben gevolgd moet er echter voor zorgen dat de coureurs het niet al te moeilijk krijgen.

Loading