Walkinshaw blijft optimistisch

[photo1]Orange Arrows teambaas Tom Walkinshaw denkt dat zijn team zal overleven. De Schot verwacht niet dat de FIA Arrows zal beboeten.

“Mijn advocaten hebbem me geadviseerd om niet in Hongarije te racen” aldus Walkinshaw. “Mijn advocaten denken dat ik me beter op een deal met een investeerder kan focussen. We hebben drie aanbiedingen gehad, deze zijn we momenteel aan het bekijken. Deze drie aanbiedingen komen van drie verschillende partijen. Ik hoop deze zaken voor Hongarije afgerond te hebben.”

Arrows heeft het personeel als sinds vorige maand niet meer uitbetaald, ook wacht motorenleverancier Cosworth nog op een betaling. Afgelopen weekend reed Enrique Bernoldi zelfs met geleende handschoenen van langgenoot Felipe Massa, Arrows had de rekening aan kleding leverancier Sparco namelijk niet betaald.

De FIA kan besluiten om de reiskostenvergoeding waar Arrows recht op heeft niet uit te betalen, tevens kan de FIA Arrows nu een zeer hoge boete opleggen, de FIA gaf Arrows eerder al een waarschuwing. Het is namelijk verplicht om aan alle Grand-Prix deel te nemen.

Loading