Walkinshaw hield persconferentie

[photo1]Orange Arrows teambaas Tom Walkinshaw heeft vanmorgen in de paddock een persconferentie gehouden. De Schot bevestigde dat Arrows dit weekend aan de Grand-Prix van Groot-Brittannië zal deelnemen.

“We gaan racen dit weekend” aldus Tom Walkinshaw. “Ik werk al maanden elke dag keihard aan het bedrijf, we hebben met Morgan Grenfell overlegd voor een oplossing voor hun aandelen die ze bezitten.”

“Onze rekeningen waren bevroren door de Engelse rechtbank, na maanden onderahandelen had ik eindelijk nieuwe investeerders. Nu mag ik volgens de rechtbank geen zaken doen met deze investeerders, maanden werk worden zo nutteloos…”

Walkinshaw liet op de persconferentie weten in gesprek te zijn met drie investeerders. De komende twee weken zal er volgens de Schotse teambaas meer duidelijk worden.

“We hebben drie partijen, deze partijen willen investeren en zelfs het gehele team kopen. De komende weken zullen de onderhandelingen worden hervat en mogelijk worden afgerond.”

Mogelijk wordt het team van Arrows dus verkocht, het sportdrankje Red-Bull schijnt wel oren te hebben naar een overname.

Loading