Walkinshaw: “Ons seizoen begint nu’

[photo1]Na drie moeilijke Grand-Prix denkt Tom Walkinshaw dat zijn Arrows team zijn werkelijke vorm kan tonen. Wegens een gebrek aan testkilometers kwam Arrows de eerste drie Grand-Prix niet uit de verf.

“Ik denk dat Frentzen gelijk heeft” aldus Tom Walkinshaw. “Als we gaan testen zullen we de bolide veel beter begrijpen. De Arrows A23 heeft een heleboel tractie en grip, we hebben alleen de juiste set-ups nodig. Die kunnen we vinden door meer te testen. Vooral in Brazilië hadden we problemen met de balans”.

Heinz Harald Frentzen en Enrique Bernoldi klaagden in Brazilië over een gebrek aan testkilometers. Teambaas Tom Walkinshaw stelt beide coureurs in het gelijk, na de Grand-Prix van San Marino zal Arrows op Silverstone testen.

“Als we realistisch kijken staan we tussen de 8e en 12e plek” aldus Tom Walkinshaw. “Dit zal ook van de banden afhangen. Michelin is erg sterk maar Bridgestone heeft veel ervaring, ik weet zeker dat Bridgestone in Europa zal terugslaan.”

Arrows zal na de Grand-Prix van Imola aan de banden, motoren, en set-ups werken. Tevens wil het team enkele aangepaste aërodynamische onderdelen uitproberen.

Loading