Weekend van de waarheid voor Ralf Schumacher?

Aankomend weekend zal erg belangrijk worden voor Ralf Schumacher. Schumacher zal namelijk met Williams aan de tafel gaan zitten, volgens velen word dan duidelijk of de manager van Schumacher en Frank Williams tot een akkoord kunnen komen.

Inmiddels gonst het opnieuw van de geruchten omtrent Schumacher en Toyota. Toyota zou Schumacher een 5-jarig contract willen aanbieden, in deze 5 jaar zou de Duitser dan ruim 100 miljoen Euro aan salaris krijgen. Dit contract zou veel meer waard zijn dan het contract bij Williams.

Volgens de geruchten zou Toyota gecharmeerd zijn van Schumacher, met de Duitser wil Toyota haar prestaties de komende jaren naar een hoger plan tillen. Oliver Panis en Cristiano Da Matta zouden nu een persoonlijk duel uitvechten, de winnaar hiervan mag zich volgend jaar opnieuw Toyota coureur noemen.

Mocht Ralf Schumacher voor Toyota tekenen dan is dit slecht nieuws voor Coulthard. De Schot is ook in beeld bij Toyota maar Schumacher zou de voorkeur hebben. Coulthard is ook op zoek naar een stoeltje omdat hij volgend jaar niet langer bij McLaren terecht kan.

Loading