Algemeen

Wie is Magarida Corceiro, de nieuwe vriendin van Lando Norris?

Wie is Magarida Corceiro, de nieuwe vriendin van Lando Norris?

18 april - 05:32

GPblog.com

Lando Norris is weer samen gezien met de Portugese actrice en model Magarida Corceiro. Het duo was samen bij de finale van de Monte-Carlo Masters. Corceiro ging eerder uit met voetballer Joao Felix, maar die gingen afgelopen zomer uit elkaar. Norris is naar eigen zeggen single en zijn laatste bekende relatie eindigde in september 2022.

Wie is Magarida Corceiro, de nieuwe vriendin van Norris?

Corceiro is geboren in Santarém op 26 oktober 2002. De Portugese is actrice en model. Ze was betrokken bij verschillende televisieshows en heeft 1,8 miljoen volgers op Instagram. Ze postte onlangs een foto van een tafel die gedekt leek voor een date night. Deze foto werd gepost rond dezelfde tijd dat ze werd gefotografeerd terwijl ze naast Norris tennis zat te kijken.

Ze ging eerder uit met voetballer Joao Felix, die heeft gespeeld voor Benfica, Atletico Madrid, Chelsea en nu Barcelona. De voetbalster heeft 37 interlands gespeeld voor het nationale team van Portugal. Hun relatie zou zijn beëindigd in mei 2023.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margarida Corceiro (@magui_corceiro)

Wie is de ex van Norris?

Norris ging hiervoor uit met het Portugese model Luisinha Oliveria, maar het duo ging in september 2022 uit elkaar. Oliveria is actief in de mode-industrie en heeft ongeveer 370.000 volgers op Instagram, ver achter de 7,8 miljoen volgers van Norris. Vóór Oliveria ging het gerucht dat Norris een relatie had met Katerina Berezhna. Zij is een Oekraïens model dat ook een relatie zou hebben met Pierre Gasly.

In 2023 werd Norris eerder gespot met Magui Corceiro in Monaco. Toen Norris werd gevraagd naar deze geruchten, toonde hij zich gefrustreerd en werd geciteerd door The Sun door te zeggen: "Je mag doen wat je wilt. Ik weet dat er zoveel veronderstellingen worden gemaakt alleen maar omdat ik met iemand ben gezien, wat ik hilarisch vind. Het lijkt erop dat ik tegenwoordig geen vrienden meer kan hebben; ik kan niet meer met iemand gezien worden zonder op de een of andere manier een relatie te hebben."

Het paar werd in 2024 weer samen gefotografeerd tijdens het tennissen, en de update die Corceiro op Instagram deelde voegt alleen maar brandstof toe aan de geruchten.