Wie rijdt er in 2005 voor Toyota?

Het nieuwe seizoen is pas net begonnen maar de transfercarrousel begint alweer langzaam te draaien, het gonst momenteel van de geruchten omtrent de Formule 1 renstal van Toyota.

Cristiano da Matta en Oliver Panis mogen naar het schijnt een onderlig duel uitvechten, die winnaar van dit duel is verzekerd van een stoeltje voor 2005. De verliezer kan uitkijken naar een ander team. Panis is weliswaar al 37 jaar oud maar heeft nog steeds geen plannen om zijn helm aan de wilgen te hangen.

David Coulthard, Ralf Schumacher, en Jacques Villeneuve worden met het team in verband gebracht. Ralf Schumacher zou volgens Engelse media al in vergevorderd stadium van onderhandelen zijn. De naam van David Coulthard werd al meteen genoemd nadat Juan Pablo Montoya bij McLaren tekende, er zou echter nog niet serieus gepraat zijn.

De naam van Jacques Villeneuve kan sinds deze week aan het rijtje worden toegevoegd, de Canadees zou bereid zijn minder salaris te vragen. Daarnaast is Toyota op zoek naar een bekende naam, vorige week zou Toyota al met Villeneuve hebben gesproken.

Loading