Williams over coureurs

Williams-teambaas Frank Williams schat Sebastian Vettel, Lewis Hamilton en Robert Kubica het hoogst in van het huidige Formule 1-veld. Ferrari-coureur Fernando Alonso kan ook goed met racewagens overweg, maar zijn houding naast de auto bevalt de Brit niet.

Williams tegenover ESPN F1:”Ik zeg dit niet omdat hij wereldkampioen is geworden, maar ik heb Vettel altijd hoog aangeslagen. Hij gaat nog veel titels in de wacht slepen en ik denk dat hij, Hamilton en Kubica in de juiste auto de beste coureurs zijn.Ik ben niet zo’n fan van Fernando Alonso. Hij kijkt vaak somber, heeft zelden oog voor een ander en lijkt een beetje onbenaderbaar. Hij is een briljante racer, maar is verder weinig animerend. Misschien is dat zijn manier van werken, maar ik ben er niet weg van”

Het is geen geheim dat sir Frank Williams houdt van rijders die vol de strijd aan gaan op de baan, maar een Alonso zou zijn team veel goed doen. Ondanks de aanwezigheid van Barrichello, die op cruciale momenten wat snelheid lijkt te missen.

Loading