Wirdheim in V.S.

[photo1]De Zweed Bjorn Wirdheim zal aankomend weekend tijdens de vrijdagochtendtest in actie komen voor het team van Jordan. Teambaas Eddie Jordan heeft dit vandaag bevestigd.

Wirdheim testte eerder deze maand al bij Jordan en maakte veel indruk, hij was zelfs sneller dan Baumgartner. Baumgartner reed de afgelopen twee Grand-Prix voor Jordan. De Hongaar verving Ralph Firman die zwaar crashte tijdens de Grand-Prix van Hongarije, op Indianapolis zal Firman er echter gewoon weer bij zijn. Baumgartner mag nu dus zelfs werkloos toekijken.

“Ik ben blij dat ik Wirdheim een kans kan geven”, aldus Eddie Jordan. “Hij heeft tijdens de testsessie op Monza veel indruk op me gemaakt. Ik heb altijd een band gehad met Zweden, ik weet niet waarom, de mensen en het land spreken me aan. Daarnaast ben ik natuurlijk erg trots om een coureur uit onze junior-teams in de Formule 1 te zien rijden”.

Wirdheim is overigens ook nog kanshebber op een stoeltje bij Jordan voor volgend seizoen. Bij Jordan is men erg onder de indruk van de Zweed, het is echter nog maar de vraag of Wirdheim voor voldoende sponsorgeld kan zorgen.

Loading