Woordenwisseling tussen Alonso en Massa

Na afloop van de grote prijs van Europa vond er een kleine woordenwisseling plaats tussen Alonso en Massa. Het ging om de inhalmanouvre van Alonso 3 ronden voor het einde. Alonso gaf voor de camera’s al duidelijk te kennen niet blij te zien met de actie van Massa en de schade aan zijn Mclaren.

In de kamer voor het podium gingen de 2 in gesprek met elkaar. Naar het schijnt heeft Alonso Massa gewezen op zijn actie tijdens de inhaalmanouvre. In de persconferentie leggen zowel Alonso als Massa uit wat er gebeurde.

Alonso: “We zaten zo dicht bij elkaar. De ideale lijn werd droger. Als je gaat inhalen moet je dan iets in het natte gedeelte komen. We raakten elkaar twee keer. Ik moet me verontschuldigen aan hem (Massa). Ik zat nog in de adrenaline van de race. We waren bijna niet gefinisht. Nu ga ik van de zege genieten en alles vergeten.”

Massa: “Ik was erg verbaasd toen hij me zei dat ik dat opzettelijk gedaan zou hebben. Ik zou zoiets nooit opzettelijk doen. In Barcelona was het normaal hier was het normaal. Als hij daar ontevreden over is is dat niet mijn probleem”

Edwin Scholten
F1News.nl

Loading