Stoddart en Verstappen naar Superfund

[photo1]Op maandag 12 mei zullen Jos Verstappen en zijn teambaas Paul Stoddart een bezoek brengen aan Oostenrijk. Een belangrijke sponsor van Minardi, Superfund, organiseert op die dag een feestelijke bijeenkomst.

Alle 7 race teams die door Superfund worden gesponsord zullen hierbij aanwezig zijn. Rond 17.00 uur zullen tegenover het voetbalstadion van Wenen, het Praterstadion, alle bolides van de teams met bijhorende coureurs te bewonderen zijn.

Alle fans kunnen het evenement bezoeken, ze krijgen daarbij ook de kans om een praatje te maken met Niki Lauda. Daarnaast zal Jos Verstappen ook in actie komen. Alle bolides (waaronder de two-seaters van Minardi) maken een rondje door een speciaal daarvoor gebouwde arena. De beroemde Oostenrijke Tv-commentator Heinz Pruller zal het geheel van commentaar voorzien.

Superfund is onderdeel van de Quadriga Groep, een grote investeringsmaatschappij. Het Oostenrijke concern speelt een belangrijke rol in de motorsport, via sponsoring van raceteams wil de Quadriga Groep haar naamsbekendheid vergroten. Het bedrijf sponsort van karting tot de Formule 1, het juweeltje van de sponsoring is natuurlijk de Formule 1 renstal van Minardi.

Loading