Bedrijfsprofiel

F1News.nl is een jong bedrijf dat in Nederland is gevestigd dat zich voornamelijk bezig houdt met Formule 1. Via onze websites brengen wij de Formule 1 fans dagelijks op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen. 

Om dit allemaal te verwezenlijken hebben wij onder andere een contract met Formula One Management, het bedrijf van Formule 1 tycoon Bernie Ecclestone dat bijna alle rechten op Formule 1 bezit. F1News.nl heeft ook diverse contacten in de Formule 1, hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes. 

Dagelijks bezoeken duizenden de bezoekers onze websites, hiermee behoren wij tot de grootste Formule 1 websites van de Benelux. F1News.nl is een jong bedrijf en groeit nog dagelijks, de limieten zijn nog lang niet bereikt. Blijft F1News.nl dus vooral bezoeken, zonder onze trouwe bezoekers waren wij immers nooit zover gekomen! 

E-mail adres: [email protected]

Sponsoren

Zonder de sponsoren zou F1News.nl nooit kunnen bestaan, dankzij de sponsoren kunnen wij kostendekkend werken en de service van F1News.nl constant blijven verbeteren. Op deze pagina vind U onze sponsoren, kijk alstublieft even naar de sponsoren zodat F1News.nl kan blijven bestaan.

Eigen-domein.com

EIGEN-DOMEIN Hosting

EIGEN-DOMEIN.com verzorgt onze hosting, dankzij EIGEN-DOMEIN kunt U F1news.nl overal ter wereld binnen enkele seconden op elk willekeurig beeldscherm tevoorschijn halen. F1news.nl is uitermate tevreden over EIGEN-DOMEIN, als U zelf een website heeft dan raden wij aan om een hostingpakket bij EIGEN-DOMEIN.com te bestellen. 

Colofon

Copyright statement

  • De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur van deze site zijn voorbehouden aan Peter Gloudemans (“F1News.nl”), tenzij anders vermeldt.
  • De inhoud van deze site is bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel, gebruik. Voor elk ander gebruik is vooraf schriftelijke toestemming van F1News.nl vereist.
  • F1News.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gebeurtenissen ten gevolge van inhoud op deze site.
  • “The marks F1, Formula One, and F1 are the trademarks of the Formula One Group of companies and ar herein under license”