Davidson reservecoureur Jaguar

[photo1]Anthony Davidson zal voor de laatste 6 Grand-Prix van het seizoen als reservecoureur voor Jaguar dienen. Davidson maakte vorig jaar zijn Formule 1 debuut toen hij twee Grand-Prix voor Minardi’s Alex Yoong mocht invallen.

Davidson staat onder contract bij B.A.R, Takuma Sato is daar echter de reservecoureur. Davidson heeft van B.A.R teambaas David Richards toestemming gekregen om als reservecoureur bij Jaguar te dienen.

Davidson was begin dit jaar nog in onderhandeling met Minardi en Jordan, voor beide teams moest hij betalen, dit weigerde de Brit omdat hij niet wil betalen voor zijn stoeltje.

“Ik ga nu naar de zes resterende Grand-Prix”, aldus Anthony Davidson. “Dat is goed, ik kan nu ook naar de briefings van B.A.R, zodoende kan ik de auto beter leren kennen. Jaguar heeft een goed pakket, de banden doen het erg goed, het team is erg sterk. Jaguar was een van de weinige opties voor me, bij Jordan moest ik betalen.”

Mark Webber en Antonio Pizzonia staan bij Jaguar tot 2005 onder contract. Tijdens de Formule 1 testsessie voor de Grand-Prix van Engeland wil Jaguar met een derde bolide in actie komen, het is niet bekend of Davidson deze ook zal besturen.

Loading