Perridon haalt uit naar Rothengatter

[photo1]Michel Perridon van Trust heeft in een interview met het blad Formule 1 flink uitgehaald naar Huub Rothengatter, de manager van Jos Verstappen. Volgens Perridon is Rothengatter een van de oorzaken van het mislukken van de Jaguar deal.

“De relatie tussen Huub en mij is over”, zegt Perridon. “Ik praat niet meer met hem. Ik heb totaal geen respect meer voor die vent. Half november heb ik hem mijn kantoor uitgezet. Ik zei: nu ga je weg en nooit meer terugkomen. Dit is het einde.”

Details wil Perridon pas bekendmaken als Jos Verstappen een contract heeft voor 2004. Rothengatter was al eerder omstreden omdat hij niet overweg kon met Eddie Jordan, hierdoor zou Jos Verstappen een eerder contract met Jordan op zijn buik hebben kunnen schrijven. Het contract met Trust wordt overigens niet verbroken, Trust communiceert nu rechtstreeks via Jos Verstappen of zijn zaakwaarnemer Raymond Vermeulen. Huub Rothengatter wilde niet reageren, Rothengatter voert nog wel de rijderscontractonderhandelingen maar houdt zich niet meer bezig met de sponsoring.

Momenteel voert het Verstappen kamp onderhandelingen met de Formule 1 renstallen van Jordan en Minardi. Perridon wil voor de kerst duidelijkheid hebben over de toekomst van Jos Verstappen. Minardi ziet Verstappen vanwege zijn sponsorgeld graag komen, bij Jordan is het voorlopig nog maar de vraag of er plek is voor de Nederlander.

“Ik vind dat Huub niet de juiste man is die al die jaren naast Jos heeft gestaan”, zegt Perridon. “Huub kan dan wel pretenderen dat hij Jos tien jaar in de Formule 1 heeft gehouden, maar dat is de verdienste van Jos’ eigen talent en niet de verdienste van meneer Rothengatter.”

Loading