Doornbos ontkent geruchten

[photo1]Het management van Robert Doornbos heeft ontkend dat de Nederlander een promotie zal maken binnen het Red Bull Racing team ten koste van Christian Klien.

Gisteravond meldde de website F1Racing dat Doornbos vanaf de Grand Prix van Monaco het stoeltje van Christian Klien zou overnemen. Het management van de Rotterdammer is woedend. Er zou door niemand met Doornbos, Muermans of zijn management gesproken zijn voor het nieuws naar buiten werd gebracht.

“In tegenstelling tot wat gisteravond op het internet is gepubliceerd, is er geen enkele waarheid in de berichten dat Robert Doornbos zijn teamgenoot Christian Klien zou gaan vervangen vanaf de volgende Grand Prix. Zoals al eerder voorgekomen is, worden deze berichten uitgegeven door een website die zelf geen toegang heeft tot de F1 paddock en tevens ook geen contact heeft gezocht met Robert, het team of ons. Het spijt ons dat een ieder op een dergelijke wijze wordt misleid,” aldus het management van Robert Doornbos op zijn officiële website.

Nancy Breebaart
F1News.nl

Loading