JVC blijft Albers trouw

[photo1]JVC Benelux heeft besloten de succesvolle sponsorovereenkomst met Formule 1 coureur Christijan Albers voor 2006 te verlengen. Christijan, die in 2006 voor team Midland Toyota gaat rijden, blijft ambassadeur voor het merk JVC. Hij zal ook dit jaar worden ingezet in verschillende communicatie-uitingen en merkondersteunde activiteiten van JVC. Het logo van JVC zal te zien zijn op de Midland Toyota Formule 1 auto’s, de race-overall van Christijan en op zijn helm en racecap.

Ruud Nagel, marketing director JVC Benelux: “Onze samenwerking met Christijan is erg succesvol gebleken. We zijn dan ook zeer verheugd en trots bekend te maken dat de sponsorovereenkomst tussen JVC en Christijan verlengd gaat worden. Christijan heeft het afgelopen jaar prima gepresteerd voor zowel JVC als Minardi. Voor ons merk is hij een geweldig ambassadeur. We verwachten voor 2006 dan ook goede resultaten en hopen hem en Midland Toyota nog vele jaren bij te staan.”

Christijan Albers: “Ik ben erg blij dat JVC mij wederom ondersteund bij deze nieuwe stap in mijn Formule1-carriere. JVC is wereldwijd een sterk merk met kwalitatief hoogwaardige producten. Buiten dat zijn het ontzettend aardige mensen, wat de samenwerking heel prettig maakt. Ik kijk er naar uit om komend seizoen samen met JVC weer een stap voorwaarts te maken.”

Bron: Christijan Albers media