Petrobas ontkent redding Honda F1

De Braziliaanse oliemaatschappij Petrobras zegt op geen enkele wijze betrokken te zijn bij de redding van het Honda F1 team, ook zou Petrobras Bruno Senna de Formule 1 niet in willen helpen.

Petrobras, dat vorig jaar nog 10 miljoen Euro in de Formule 1 pompte, zegt zelfs helemaal niet meer in de Formule 1 actief te willen:
“Toen Honda besloot te stoppen hebben wij besloten dat ook te doen”, aldus een woordvoerder van Petrobras. “Alle andere teams zijn al voorzien van brandstofleveranciers. Wij hebben geen interesse in sponsoring waar het alleen om geld gaat, wij willen mee doen in de ontwikkeling van producten en dat kan momenteel niet in de Formule 1. ”

Ook alle geruchten omtrent Bruno Senna ontkent het Braziliaanse concern:
“Wij zijn op geen enkele manier bij Honda F1, of het team dat hieruit voort komt, betrokken. Ook hebben wij geen interesse om een individuele coureurs, zoals Bruno Senna, te sponsoren.

Volgens hevige geruchten zou Petrobras bijna 25 miljoen Euro in een doorgestart Honda F1 willen stoppen als Bruno Senna zou worden aangenomen als racecoureur. Deze berichten kunnen volgens Petrobras nu naar de prullenmand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *