Doornos ziet derde Jordan niet zitten

[photo1]Robert Doornbos en zijn management zijn druk bezig om alsnog een stoeltje te veroveren in de Formule 1. Een racestoeltje zit er niet meer in nadat de Jordan deze week voor twee andere coureurs koos.

Er zijn nu nog twee racestoeltjes vrij maar deze zijn al zo goed als vergeven. Bij Red-Bull zijn Liuzzi en Klien in de race voor het tweede stoeltje. De tweede Minardi naast Christijan Albers is ook nog vrij, het is echter een kwestie van tijd voordat het Italiaanse team de Deen Nicolas Kiesa zal bevestigen.

Doornbos moet dus op zoek naar een alternatief, op de website Formule1club.nl laat hij in elk geval weten dat de derde Jordan geen reële optie is.
“Alleen als het voor weinig kan. Maar dat zit er niet in. Ze zien nu geld, dus voor mij houdt het daar op. Bovendien hebben ze bij Jordan al iemand anders (Dominquez, red.) op het oog.”

GP2 rijden waar veel teams interesse hebben in Doornbos ziet de coureur ook niet zitten.
“Ik kan er voor een knikker rijden, maar dat wil ik niet. Ik richt nog steeds al mijn pijlen op Formule 1”, aldus Robert Doornbos. “In de Formule 1 zijn er dagelijks nieuwe ontwikkelingen. Bij Red-Bull gebeurt er ook voldoende. Dit was een flinke klap, maar het is nog niet over. Ik houd hier in ieder geval geen slecht gevoel aan over.”

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading