Minardi al op Zandvoort, zonder roze two-seater

[photo1]De Formule 1 renstal van Minardi is vandaag op het circuit-park Zandvoort gearriveerd. Aanstaande zondag zal het team een demonstratie geven tijdens het DTM evenement.

Opvallend was dat de two-seater die vandaag uit de auto werd verreden niet roze was, zoals het management van Robert Doornbos eerder bekend maakte. De auto heeft de standaard Minardi kleuren, opvallend was wel dat de naam van Patrick Friesacher nog op de auto stond, evenals zijn sponsoren.

[photo2]Eerder liet Stoddart weten niet blij te zijn met de plannen van Doornbos. Het management van Doornbos had Stoddart namelijk niet op de hoogte gebracht van de plannen om de Minardi roze te spuiten. Inmiddels was de internationale pers wel uitgebreid op de hoogte gebracht en was er zelfs een tekening van de roze Minardi in omloop. Het management van Doornbos dienst te betalen als men met een two-seater op Zandvoort wil rijden, dit was ook nog niet gebeurd. Dit alles schoot bij Stoddart in het verkeerde keelgat, hij liet in de Telegraaf optekenen niet te spreken te zijn over de acties van het management van Doornbos.

Inmiddels hebben het management van Doornbos en Stoddart met elkaar gesproken, toch is de teambaas nog steeds niet echt te spreken over de plannen van om een van de auto’s roze te spuiten.
“Ik wil er niet veel over kwijt. In het contract met Doornbos staat duidelijk vermeld dat de kleurstelling van onze auto’s ten alle tijden volgens de 2005 Minardi livery zal zijn, de gebruikelijke zwarte en witte kleur. We zullen de auto wat aanpassen om CO2 meer aandacht te geven, meer wil er niet over kwijt op dit moment.”

[photo3]Het is dus nog maar de vraag of Doornbos met een roze auto op het circuit zal verschijnen. Het heeft er alle schijn van dat teambaas Paul Stoddart hier niet mee zal instemmen.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading