Albers krijgt morgen zekerheid

[photo1]Volgens de manager van Christijan Albers Lodewijk Varossieau krijg Albers voor morgenavond 24.00 te horen of hij volgend jaar Grand-Prix gaat rijden bij KL Minardi.

“Het budget is rond, maar er is een kink in de kabel gekomen” aldus Lodewijk Varossieau. “Stoddart wil dat we 40 procent van het sponsorgeld vooruit betalen.”

KL Minardi heeft een optie op Christijan Albers, deze verloopt morgen om 24.00. Voor die tijd moet teambaas Paul Stoddart laten weten of hij de optie wil lichten, Albers moet dan wel voldoende sponsorgeld hebben.

“Stoddart is een keiharde zakenman” vervolgd Varossieau. “Hij wil nu al geld om in de ontwikkeling van de nieuwe wagen te investeren. Onze sponsors willen niet zoveel vooruit betalen, omdat ze bang zijn dat ze bij een faillissement van het team hun centen kwijt zijn.”

Mocht KL Minardi niet voor Christijan Albers kiezen dan lijkt Jos Verstappen de meeste kans te maken op het stoeltje. Albers wil dan DTM gaan rijden, Jordan toont overigens ook belangstelling om Albers als testcoureur aan te nemen.

Loading