Albers niet meer in Minardi

[photo1]De testcoureur van Minardi Matteo Bobbi heeft ons vanmorgen verteld dat Christijan Albers niet meer voor Minardi zal testen. Volgens Bobbi heeft Albers zijn krediet bij het team verspeelt door met Tom Walkinshaw in gesprek te gaan.

Albers testte in februari nog voor Minardi, vorig jaar mocht hij ook enkele keren instappen. Albers is echter niet tevreden met het aantal kilometers dat hij in de Minardi mag maken.

Walkinshaw praatte vorig jaar al met Albers over een eventuele rol als testcoureur. De gesprekken liepen toen op niets uit, Lindsay More zegsvrouw van Arrows laat ons echter weten dat Arrows en Albers opnieuw met elkaar aan het praten zijn.

Ruppert Manwaring commercieel directeur bij Minardi probeerde aan het begin van het seizoen nog sponsoren te vinden voor Albers. De zoekactie liep echter op niets uit.

Albers hoopt nu op een test bij Arrows, feit is wel dat Minardi meer testkilometers maakt als Arrows.

De Belg David Saelens mag na de Grand-Prix van Canada testen. Saelens zal dan op het circuit van Misano in actie komen. De andere testcoureur Matteo Bobbi komt dan waarschijnlijk ook in actie. Beide coureurs mogen elektronica, en traction-control systeem uittesten.

Loading