Albers test niet

De Nederlander Christijan Albers zal opnieuw niet voor KL Minardi Asiatech testen. Het Italiaanse team test van 15 tot 18 januari op het circuit van Valencia.

Het team zal daar met twee bolides aanwezig zijn, de eerste bolide zal voor Alex Yoong zijn. De tweede bolide zal zoals wij eerder bekend maakten door Frank Montagny, Antonio Garcia, en Matteo Bobbi worden bestuurd.

Het is opvallend dat Christijan Albers die liet weten te mogen testen opnieuw niet achter het stuur te vinden is. Tevens is het opvallend dat het team coureurs die bij Minardi onder contract staan niet laten rijden. De Italiaan Andrea Piccini en de Belg David Saelens vallen zo dus ook buiten de boot.

Het team liet weten tevreden te zijn met de nieuwe Asiatech. Asiatech liet de motoren vorige week op de proefbanken draaien, Minardi was zeer tevreden met de resultaten. Tevens heeft het team een nieuwe titanium versnellingsbak, deze is inmiddels succesvol uitgetest. De nieuwe Minardi zal in de laatste week van februari worden gepresenteerd.

Loading