Alex Yoong maakt seizoen af

[photo1]KL Minardi Asiatech coureur Alex Yoong heeft gereageerd op de geruchten dat de Malesiër mogelijk zou stoppen met Formule 1.

Een interview met de vader die tevens manager is van zijn zoon zorgde voor deze geruchten, volgens Hanifaf Yoong moet Yoong voor volgend seizoen op zoek naar een stoeltje in het Engelse DTCC of de sportcars. Volgens zijn vader rijdt Yoong volgend jaar geen Formule 1 als hij zich vaker buiten de 107% regel kwalificeert.

De vader van Yoong zegt in het interview het verrassend te vinden als Yoong zich in de tweede helft van het seizoen verbeterd, tevens verwacht hij niet dat Yoong in 2003 opnieuw voor Minardi zal uitkomen.

In een persbericht laat Yoong nu weten dat de uitspraken van zijn vader uit zijn verband zijn gehaald. Yoong laat weten gewoon zijn uiterste best te blijven doen, volgens hem zijn de uitspraken van zijn vader niet gebaseerd op feiten maar op geruchten.

Minardi heeft tot november een optie op Yoong, als Yoong voor die tijd geen nieuw contract ondertekend kan hij hoogst waarschijnlijk uitkijken naar een nieuw team.

Loading