Alonso haalt uit naar Schumacher

[photo1]Fernando Alonso heeft in een radio interview voor de Spaanse zender Marça fel uitgehaald naar Michael Schumacher.

“Michael is de coureur tegen wie de meeste straffen zijn uitgedeeld in de Formule 1. Hij is de meest onsportieve coureur aller tijden”, zo liet Alonso weten. “Zelfs Zidane heeft met zijn kopstoot op mooiere wijze afscheid genomen dan Schumacher.”

Later in het interview krabbelt Alonso wat terug:” Dit betekent niet dat ik Michael niet de beste coureur vind. Het is een grote eer geweest om tegen hem te kunnen racen en heb daar veel plezier aan beleefd.”

In een vraaggesprek met Renault liet Alonso weten nog steeds het volste te vertrouwen te hebben in het winnen van zijn tweede wereldtitel.
“We hebben nog drie races te gaan en ik denk dat we erg optimistisch kunnen zijn. De Renault R26 is de laatste drie races snel geweest. Gelijkwaardig aan Ferrari of zelfs sneller. Ik denk dat wij de favoriet zijn. Voor het team en mij is het duidelijk, wij zijn er 110% zeker van dat wij de titel gaan pakken.”

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading