Arrows en Jaguar kunnen windtunnel niet gebruiken

Jaguar en het Orange Arrows team kunnen hun windtunnel tijdelijk niet gebruiken. Naar alle waarschijnlijkheid zal de windtunnel in februari pas weer gebruiksklaar zijn.

De DERA windtunnel die in het Engelse Brighton staat is eigendom van Jaguar, Arrows huurt de windtunnel als Jaguar er geen gebruik van maakt.

Vorige week stond op deze site nog te lezen dat Jaguar erg blij is met de nieuwe windtunnel. Echter wegens technische problemen zal Jaguar nu gebruik maken van een windtunnel in Californie. Of Arrows ook gebruik maakt van een andere windtunnel nu deze in Brighton niet beschikbaar is, is bij ons vooralsnog onbekend.

De nieuwe Jaguar zal in de tweede week van januari klaar zijn, de bolide word al op 4 januari gepresenteerd. Daarom heeft Niki Lauda aangedrongen om de bolide sneller te voltooien. De bolide van Arrows zal eind januari gereed zijn.

Of het niet gebruik van maken van de windtunnel invloed op de bolides heeft is niet bekend. Volgens Jaguar niet, Arrows gaf hierop geen commentaar.

Loading