Arrows haalt FIA deadline

[photo1]Het team van Arrows heeft het gered om zich voor gisteren in te schrijven voor de FIA. Een woordvoerder van Arrows heeft tegenover diverse media bevestigd dat de 300.000 Euro en de benodigde papieren voor de deadline zijn ingeleverd.

“We hebben het geregeld” aldus woordvoerster Lindsay More. “Het geld is betaald en de papieren zijn correct ingeleverd. Dit alles is gisteren ruim voor de deadline ingeleverd.”

Dit betekend dus dat Arrows staat ingeschreven voor het seizoen 2003, nu zal de race beginnen om alles in orde te krijgen voor de eerste Grand-Prix op het circuit van Albert-Park.

[photo2]Coureurs moeten nog worden aangenomen, er zal personeel moeten worden aangetrokken, en de oude Arrows A22 bolides zullen race klaar moeten worden gemaakt. Daarnaast moet het Arrows team ook nog een geschikte motor vinden.

Dat is nog niet alles, nu Arrows staat ingeschreven kan het een straf van de FIA verwachten. Arrows mistte de laatste 5 races van het seizoen, naar het schijnt kan dit volgens de Concorde overeenkomst een financiële straf opleveren.

Loading