Arrows kijkt uit naar Canada

[photo1]Het Orange Arrows team komt met een goed gevoel richting Canada nadat het 2e punt van het seizoen is binnengesleept. Heinz Harald Frentzen reed een strakke race in Monaco en stelde zo de 6e plek en een punt vast voor het team.

Het team heeft in de tussentijd niet kunnen rusten omdat het een van de weinige tests dit seizoen af moest werken. Enrique Bernoldi reed 2 dagen op Silverstone en werkte aan de ophanging en de betrouwbaarheid van de motor aangezien het circuit van canada veel vergt van de motor. Het team was tevreden met de 87 verreden rondes en de 3e tijd aan het eind van de tweede dag.

[photo2]Hoewel Frentzen vorig jaar de race moest laten schieten in verband met een ongeluk op de vrijdag is hij redelijk optimistisch over zijn kansen: “We gaan naar Montreal met 2 punten in de zak dus het is belangrijk dat we het goede werk doorzetten, we moeten elke kans gebruiken om te laten zien dat de auto beter en beter gaat.” Ook Bernoldi kijkt uit naar de race: “Ik hou erg van canada. Het is een uitdagend circuit dat krap met een paar snelle bochten. Ook zijn er krappe chicanes die uitrem-acties mogelijk maken. Hoe dan ook, ik hoop dat ik een goed weekend heb. De laatste GP’s lieten ons ware potentieel zien en het was goed te finishen in monaco. Ik had lol in de race van vorig jaar alleen een verpakking van een hamburger kwam in mijn radiateuren terecht waardoor de motor oververhit raakte en ik uitviel. Voor de komende race ben ik optimistisch en ik kijk uit naar het weekend.”

Loading