Arrows tekent beroep aan

[photo1]Het Arrows team is het niet eens met de beslissing van de FIA, daarom tekende het Britse team vandaag beroep aan. De FIA sloot Arrows eerder uit voor het wereldkampioenschap Formule 1.

Arrows schreef zich wel in voor het nieuwe seizoen, ook betaalde het team de 300.00 euro startgeld op tijd. Arrows heeft nu beroep aangetekend, het team wil het recht krijgen om in 2003 toch van start te gaan. Desnoods wil het team via de rechtbank toegang krijgen.

De FIA heeft de reden voor het uitsluiten van Arrows alleen aan het team zelf laten weten. Arrows kwam dit jaar in de laatste zeven races maar één keer in actie. Het team verkeerde in financiële problemen, echter het team is overgenomen door een Duitse investeringsbak en een rijke oliesjeik.

[photo2]Volgens de geruchten wil FIA de garantie zien dat Arrows aan alle Grand-Prix kan deelnemen, volgens hetzelfde gerucht zou Arrows dit hebben kunnen aantonen.

Arrows heeft inmiddels bevestigd dat de nieuwe investeerders nog geen cent hebben betaald. Volgens een woordvoerder van TWR heeft dat ook zijn reden, de geldschieters willen alleen betalen als Arrows mag deelnemen aan het wereldkampioenschap Formule 1.

De toekomst van Arrows hangt dus volledig af van de FIA, als Arrows opnieuw wordt geweigerd dan is het team vrijwel zeker ten dode opgeschreven.

Loading