Bernoldi, Massa, en Firman in race voor Jordan stoeltje

[photo1]Felipe Massa, Enrique Bernoldi, en Ralph Firman zijn allen in de race voor een stoeltje bij het team van Eddie Jordan. Alle drie de coureurs hopen binnenkort duidelijkheid te krijgen.

Felipe Massa kwam vorig seizoen bij het van Sauber in actie, de Braziliaan moest het veld echter ruimen voor Heinz Harald Frentzen. Massa beschikt over het benodigde budget dankzij enkele grote sponsoren. De Braziliaan staat ook te boek als erg wild, vorig seizoen reed Massa heel wat auto’s krom bij Sauber. Massa lijkt echter de beste papieren in handen te hebben.

[photo2]Enrique Bernoldi geniet van de sponsoring van Red-Bull. Bernoldi reed twee seizoenen bij Arrows maar wist niet echt indruk te maken. Volgens de geruchten in de paddock zijn de onderhandelingen tussen Red-Bull en Jordan vast gelopen. Voor Bernoldi lijkt het dus moeilijk te worden om in te kunnen stappen bij Jordan.

Ralph Firman schreef afgelopen jaar het Japanse Formule Nippon kampioenschap op zijn naam. Firman denkt dat Massa de grootste kans maakt op een stoeltje. Als Firman instapt is sponsor Benson&Hedges bereid de geldkraan verder op te draaien.

Duidelijkheid van Eddie Jordan wordt spoedig verwacht, de algemene verwachting is echter dat Felipe Massa zal worden gepresenteerd. Als er zich echter een coureur meldt die enkele grote sponsoren achter zich heeft staan kan het geheel ineens een heel ander verhaal worden.

Loading