Binnenkort beslissing Phoenix Grand-Prix

[photo1]Het Phoenix Grand-Prix team van de Amerikaan Charles Nickerson krijgt zeer binnenkort uitsluitsel over de rechtszaak die loopt tegen de Internationale Automobiel Federatie.

Het Engelse gerechtshof is na een aantal zittingen bijna tot een conclusie gekomen. De rechtszaak verliep niet zonder slag of stoot, de FIA gaf toe fouten gemaakt te hebben in het papierwerk van Phoenix Grand-Prix.

Charles Nickerson en een woordvoerder van de FIA zijn allebei onbereikbaar voor commentaar. Als het team van Nickerson groen licht krijgt van de rechters zal Phoenix GP zo snel mogelijk deel gaan nemen aan de Grand-Prix.

De Argentijn Gaston Mazzacane heeft al een contract, Tarso Marques word waarschijnlijk de andere coureur. Het bedrijf van Tom Walkinshaw zal het team van motoren voorzien.

Na de rechtszaak kan de verliezer van de zaak nog hoger beroep aantekenen. Mochten de rechters Nickerson gelijk geven dan zal de FIA waarschijnlijk hoger beroep aantekenen. Het zal dus nog wel even duren voordat we een definitieve uitslag hebben.

We houden je op de hoogte.

Loading