Bobbi en Saelens voor KL Minardi naar Bologna

[photo1]Italiaan Matteo Bobbi en Belg David Saelens zullen van 5 tot 15 december met KL Minardi op de motorshow in Bologna staan. KL Minardi zal daar met haar tweezitters in actie komen.

Op de motorshow van Bologne zal een circuit van 600 meter lengte worden aangelegd, hierop komen de tweezitters van Kl Minardi in actie. De bolides zullen dagelijks drie runs maken, via diverse Italiaanse media en partners maken bezoekers van de beurs kan op een ritje.

[photo2]De SHOW in Bologne is de grootste van Europa, dagelijks zullen er naar verwachting ongeveer 100.000 mensen langs komen. KL Minardi heeft ook een stand op de beurs, op de stand zal een Minardi PS02 en een motorhome staan. KL Minardi zal daar overigens haar nieuwe merchandise presenteren.

“Ik kijk er naar uit onze fans te ontmoeten op een van de grootste beurzen van Europa” aldus KL Minardi teambaas Paul Stoddart. “We hebben dit jaar mooie momenten beleefd met de tweezitters, met Damon Hill, in Australië, op de A1 Ring, in Maleisië, en op de fanclubdag van Minardi. Ik ben ook blij om op de beurs te staan tussen al onze partners en sponsoren.”

Loading