Brawn positief over 2010

In een interview met Autosport.com heeft Ross Brawn laten weten dat hij een mooie toekomst ziet voor zijn Brawn GP. Dan heeft hij het zowel over de sportieve als de financiële kant.

“Je kan niet elk jaar winnen maar met onze inkomsten, rijders en mensen kunnen we elk jaar voor de top drie strijden. Zeker omdat de andere teams vanaf 2011 op ons niveau zullen zitten. De toekomst van de Formule 1 ligt momenteel bij de prive teams.”

“Ook voor volgend jaar ziet het er goed uit. We hebben een titelsponsor, die maken we binnenkort bekend, maar we werken ook hard aan andere zaken.”

“Volgend jaar zullen we zeker een betere wagen hebben. Dit jaar hebben we veel compromissen moeten sluiten, dat had vooral te maken met de late beslissing over onze motor. Daar moeten we volgend jaar geen rekening mee houden.”

“Jenson zal ook sterker terugkomen. Hij heeft dit jaar zoveel geleerd en zoveel ervaring opgedaan. Het wordt geweldig om hem de volgende stap te zien zetten. Ik zie niet in waarom hij niet nog titels zou kunnen pakken. Ik kijk er alvast naar uit om hem volgend jaar z’n kampioenschap te zien verdedigen.”