Briatore vs. BrawnGP

Flavio Briatore en de BrawnGP coureurs hadden het vandaag verbaal met elkaar aan de stok. De Renault teambaas haalde in de ochtend uit naar BrawnGP, Button en Barrichello reageerden niet veel later.

“Het succes van BrawnGP tast de geloofwaardigheid van de Formule 1 aan”, aldus Flavio Briatore. “Het is niet geloofwaardig dat een team dat met Rubens Barrichello een coureur heeft die bijna met pensioen en met Jenson Button een vriendelijke knul die alleen niet kan rijden, alle Grand-Prix wint. Ik vraag me af hoe geloofwaardig we nu nog zijn?”

Jenson Button reageerde getergd: “Wat moet ik hierop zeggen? Hij heeft me dit jaar nog geprobeerd naar Renault te halen, is hij dat soms vergeten? Ik denk dat Briatore alles ongeloofwaardig wint als Renault niet vooraan staan. Wij hebben gewoon een goede auto gebouwd, hij is duidelijk gefrustreerd omdat hij de zaak tegen de dubbele diffusers verloren heeft.”

Ook Rubens Barrichello was niet te spreken over Flavio Briatore. De Braziliaan liet weten: “Wat een domme opmerkingen. Wat zouden we hier nog doen als alleen Ferrari en McLaren horen te winnen? Ik denk echt dat het goed is als niemand zo hard gaat als ons, moet Ferrari immers altijd winnen?”

Loading