Carlo van Dam te gast bij Renault

[photo1]Onze columnist Carlo van Dam was afgelopen Grand-Prix te gast bij het Mild Seven Renault F1 Team. Samen met schaatsers Pieter van den Hoogenband en Jochem Uytdehaage was Van Dam uitgenodigd door Renault Nederland.

Carlo van Dam had een ontmoeting met Jarno Trulli, Carlo van Dam rijdt namelijk op Trulli kart. Het was de tweede keer dat beide coureurs elkaar ontmoeten, in 2000 toen Trulli voor Jordan reed gaven beide mannen elkaar ook al een hand.

Jarno Trulli reed op een uitstekende vijfde plek in race, zeven ronden voor het einde van de race moest hij met technische problemen opgeven.

Van Dam had overigens een interview met RTL5, dit interview zal tijdens het winterprogramma van RTL5 te zien zijn. De columns van Carlo kun je zoals je gewend bent elke maand hier vinden.

“Dit weekend was fantastisch voor me” aldus Carlo van Dam. “Het is schitterend om zo dichtbij de auto’s te staan. Het is indrukwekkend om de bolides op volle snelheid door Eau Rouge te zien gaan. Ik heb het team gevolgd in de pitbox, het mooi om iedereen aan het werk te zien en om de spanning te voelen. Het hele team heeft hard gewerkt, het is jammer dat Trulli moest uitvallen.”

Carlo van Dam was overigens niet de enigste Nederlandse gast. Jos Verstappen was op vrijdag in de paddock te vinden, Christijan Albers was er op zijn beurt op zaterdag te vinden.

Op zaterdag was overigens ook de crew van F1News.nl in de pitstraat te vinden, F1News.nl was er op uitnodiging van het Formule 3000 team van Coloni. Foto’s van onze pitsbezoek vind je later deze week op deze site.

Loading