De La Rosa en Verstappen naar Minardi?

[photo1]Spanjaard Pedro De La Rosa en Jos Verstappen zouden volgend jaar wel eens samen voor Minardi kunnen gaan uitkomen. Beide coureurs zijn namelijk in gesprek met het Italiaans/ Engelse team.

Jos Verstappen is al langere tijd in gesprek met Minardi, de Nederlander wil echter pas tekenen als Minardi haar krachtbron officieel heeft bekend gemaakt.

Volgens onze bronnen heeft Minardi al een contract ondertekend met Cosworth over de levering van de motoren van dit jaar. Het lijkt dus slechts een kwestie van tijd voordat Jos Verstappen wordt gepresenteerd als coureur.

Daarnaast is Paul Stoddart nu ook in gesprek met Pedro De La Rosa, de Spanjaard werd afgelopen week bij Jaguar de laan uitgetrapt. De La Rosa zit zonder stoeltje en er zijn nog maar enkele stoeltjes vrij, mogelijk is Minardi De La Rosa’s enige optie om volgend jaar opnieuw Grand-Prix te rijden.

Er zijn echter meer kapers op de kust, Minardi praat nog altijd met een groot aantal coureurs. Minardi wil van haar tweede coureur 5 miljoen Euro hebben, het is nog maar de vraag of iemand dit op tafel kan leggen.

[photo2]De La Rosa genoot altijd van de sponsoring van Repsol, bij Jaguar moest Repsol haar sponsoring vanwege sponsor technische redenen opgeven. Mogelijk gaat de Spaanse oliegigant De La Rosa opnieuw sponsoren.

Verstappen en De La Rosa waren in 2000 al teamgenoten bij Arrows, beide coureurs kunnen het uitstekend met elkaar vinden.

Loading