De La Rosa laat van zich horen

[photo1]Spanjaard Pedro De La Rosa heeft voor het eerst sinds zijn ontslag bij Jaguar weer interview gegeven. De La Rosa is nog altijd vol vertrouwen over zijn toekomst.

Aan het begin van deze maand werd bekend gemaakt dat Eddie Irvine en Pedro De La Rosa beide de laan werden uitgestuurd bij Jaguar. Het contract van Irvine was inmiddels verlopen, het gonsde van de geruchten dat dit niet meer werd verlengd.

Voor De La Rosa kwam zijn ontslag als een verrassing, de Spanjaard had immers al een contract voor 2003. De La Rosa legt zich er echter niet bij neer, de Catalaan doet zijn uiterste best om in 2003 weer Formule 1 te rijden.

“Voor volgend jaar blijf ik vechten voor een stoeltje In de Formule 1” laat De La Rosa op zijn website weten. “Ik ben geen man die snel opgeeft, ik voel me nu zelfs sterker dan ooit. Het nieuws van Jaguar kwam als een verrassing, ik laat het hoofd niet hangen en blijf vechten.”

[photo2]De La Rosa traint nu hard om een comeback te kunnen maken. Het is niet bekend waar De La Rosa dacht te gaan rijden. De Spanjaard wordt in verband gebracht met Minardi maar daarvoor moet het benodigde geld op tafel worden gelegd.

Loading