De Mol investeert nog niet in Albers

[photo1]Mediamagnaat John de Mol heeft nog niet in Christijan Albers geïnvesteerd. In het blad Formule 1 zegt de Mol wel te zijn benaderd door Michiel Mol van het bedrijf Lost Boys.

Michiel Mol, overigens geen familie van John de Mol, heeft dit jaar tussen 2 en 3 miljoen Euro geïnvesteerd in het Formule 1 avontuur van Albers. Dit betekent dat Michiel Mol de helft van het sponsorbudget van Albers op tafel heeft gelegd.

Voorlopig wil John de Mol nog niet gaan sponsoren. De belangrijkste redenen is dat hij pas vanaf deze zomer gaat uitzenden op zijn eigen tv-zender. Het Formule 1 seizoen begint al in maart en dit zou betekenen dat de Mol al een half seizoen als verloren kan beschouwen. Daarnaast heeft SBS6 de uitzendrechten op de Grand-Prix in handen. Toch ziet de Mol een mogelijk avontuur met Albers wel zitten, maar dan pas vanaf 2006.

De publieke omroep is overigens bezig met een documentaire over Christijan Albers. Deze documentaire laat alle ins and outs van de Formule 1 coureur Christijan Albers zien. Het is de bedoeling dat de documentaire aan het einde van dit jaar op de Nederlandse televisie te zien zal zijn.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading