Doornbos bezoekt Minardi fabriek

[photo1]Robert Doornbos heeft gisteren een bezoek gebracht aan de Minardi in Italië. Volgens de website Formule1.info heeft Doornbos een stoeltje laten maken. Volgens de manager van Doornbos, Marco Zecchi, wordt vandaag de beslissing gemaakt wie de vervanger van Friesacher zal worden.

“Het gaat nu nog om de details”, bevestigt Marco Zecchi aan formule1.info. “De onderhandelingen zijn in het laatste stadium. Ik verwacht dat Minardi morgen bekendmaakt wie Friesacher vanaf de Grand-Prix van Duitsland gaat vervangen. We moeten nu niet onze ogen sluiten en onze concentratie verliezen. Als we er uit komen: prima. Zo niet, pech, dan gaan we gewoon verder bij Jordan.”

Vandaag bereikten ons al eerder berichten dat Doornbos per direct zou zijn opgestapt bij het Jordan team, op deze berichten wilden de woordvoersters van Jordan niet reageren. Jordan heeft wel aangegeven dat het voor Doornbos contractueel mogelijk is om naar Minardi over te stappen.

Naast Doornbos is Zsolt Baumgartner ook nog in de race voor het tweede Minardi stoeltje. De Hongaar reed de afgelopen twee seizoen al voor Minardi en heeft financiële steun vanuit zijn thuisland. De vraag is echter of deze financiële steun voldoende is om Baumgartner de rest van het seizoen in de Minardi te laten rijden.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading