Doornbos breekt met manager

[photo1]Robert Doornbos is gebroken met zijn manager Marco Zecchi. Zecchi regelde voor Doornbos voornamelijk de contacten in de Formule 1.

Nu Doornbos zeer waarschijnlijk in de Amerikaanse champcar gaat rijden is Zecchi niet langer nodig. Doornbos test weliswaar in de Formule 1 bij Red Bull maar deze deal is vooral mogelijk gemaakt door Doornbos persoonlijke sponsor Harry Muermans.

Muermans die elk jaar miljoenen in de carrière van Doornbos stopt wil met zijn protégé in de Champcars rijden. Zecchi wil dat Doornbos zich echter kost wat kost op de Formule 1 blijft richten.

Zecchi heeft nauwelijks contacten in de Champcar series en daarom is de Italiaan niet langer nodig. Inmiddels is een financiële regeling met Zecchi getroffen. Doornbos benadrukt dat de twee privé wel vrienden blijven.

Doornbos testte de afgelopen dagen voor Minardi Team USA. In wisselende weersomstandigheden was de Nederlander snel. Waarschijnlijk zal Doornbos dit seizoen ook aan de start staan voor het team van voormalig Minardi eigenaar Paul Stoddart.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading