Doornbos in Amerika weer in Jordan

[photo1]Robert Doornbos zal aankomend weekend tijdens de Grand-Prix van Amerika weer als derde rijder in actie komen. Twee Grand-Prix mocht Doornbos toekijken maar tijdens de vrije trainingen op het circuit van Indianapolis mag de Rotterdammer Jordan weer bijstaan op het circuit.

“Ik verheug me er erg op,” aldus Robert Doornbos. “Na twee races niet gereden te hebben is het erg mooi om weer te kunnen rijden. En zeker op dit mooie circuit. Ik heb naar de Indy 500 gekeken en het lijkt me een leuke baan. Ik heb nog nooit op dit circuit gereden, ik ga dus de playstation dus nog wel gebruiken om te oefenen. Ik heb het ook erg druk gehad met promotionele activiteiten voor Jordan, vooral in Canada had ik een overvolle agenda. Ik richt me nu op Amerika, ik wil daar een mooi resultaat neerzetten.”

Na de Grand-Prix van Amerika is het weer de vraag of Doornbos niet vervangen zal worden op vrijdag. De kans is namelijk groot dat Jordan Franck Montagny in zijn thuisrace als derde coureur zal gebruiken, het contract van Doornbos met Jordan staat dit toe.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading