Doornbos niet in beeld bij Toro Rosso

[photo1]Het Scuderia Toro Rosso team heeft geen interesse in de diensten van Robert Doornbos. Doornbos, die nog steeds deel uit maakt van de Red Bull familie, kreeg onlangs de suggestie van Ernst Knoors om eens bij het team te informeren.

De Nederlanders Knoors is verantwoordelijk voor de Ferrari klantenmotoren van Toro Rosso. Toro Rosso is op zoek naar een ervaren Formule 1 – piloot voor volgend jaar, Doornbos reed al Formule 1 Grand-Prix voor Minardi en Red Bull.

“We kennen Robert, hij is lid van de Red Bull familie, maar hij is absoluut niet in beeld voor een stoeltje”, aldus Toro Rosso – teambaas Frans Tost in Formule 1/ Racereport. “We testen al met Sato en Buemi met als doel om een gepaste teamgenoot te vinden voor Bourdais voor volgend jaar.

Doornbos rijdt momenteel voor AC Milan in de SuperLeague Formula. Daarnaast richt de Rotterdammer zijn pijlen op de Amerikaanse IRL-serie voor volgend jaar. Gisteren maakte Doornbos bekend ook voor het A1GP team van Nederland te gaan racen. Doornbos zal samen met Jeroen Bleekemoen gaan racen, beide coureurs zullen het stoeltje af wisselend bezetten.