Doornbos test- en reserverijder Red Bull

[photo1]Tijdens de Red Bull Racing teampresentatie vanmorgen op het Spaanse Circuito de Catalunya is ook Robert Doornbos wederom gepresenteerd als de test- en reserverijder voor 2007.

Na vele maanden van voorbereiding werd vanmorgen op het Formule 1 circuit nabij Barcelona het doek van de langverwachte RB3 getrokken. De eerste RBR bolide uit de hand van topontwerper Adrian Newey moet ervoor zorgen dat David Coulthard en Mark Webber dit jaar hoge ogen gaan gooien in het kampioenschap. Direct na de presentatie begon Mark Webber de eerste testwerkzaamheden met de nieuwe wagen.

Zoals deze week al volop gespeculeerd werd op het internet, stelde Red Bull Racing naast de nieuwe door Renault aangedreven bolide en haar racecoureurs Coulthard en Webber ook wederom Robert Doornbos voor als de test- en reserverijder van het energieke team voor dit jaar. Doornbos zal het team ook dit jaar helpen met de doorontwikkeling van de RB3 alsmede klaar staan om in te stappen als één van de huidige racecoureurs niet in actie kan komen.

Robert Doornbos: “Ik ben blij en trots om hier te zijn. Ik heb vorig jaar een prima tijd binnen de Red Bull familie gehad en in de drie races mijn kans gegrepen. Ook heb ik vorig seizoen en deze winter de grenzeloze ambitie van het team en de vastberadenheid om deze plannen te realiseren van dichtbij meegemaakt. Hier wilde ik dan ook graag weer deel van uitmaken in 2007. Als de wagen net zo snel is dan dat hij eruit ziet, wordt het beslist een mooi jaar!”

Bron: Robert Doornbos media

Loading