Doornbos verwacht deze week duidelijkheid

[photo1]Robert Doornbos verwacht deze week te vernemen of hij dit seizoen Grand-Prix coureur bij Jordan zal zijn. De Rotterdammer lijkt bijna rond te zijn met de Formule 1 renstal.

Via het blad Formule 1 liet Robert Doornbos weten dat hij vorige week een contract heeft ondertekend met een nieuwe grote sponsor, wie deze sponsor is wil de coureur nog niet bekend maken. Met de nieuwe sponsor lijkt Doornbos aan alle eisen van de Formule 1 renstal van Jordan te kunnen voldoen.

De manager van Doornbos praat vandaag en morgen met het team van Jordan. De onderhandelingen tussen Jordan en Doornbos lagen enige tijd stil omdat Jordan druk was met de onderhandelingen met het bedrijf Midland. Nu deze onderhandelingen zijn afgerond wil Jordan spoedig een coureur aantrekken.

Doornbos heeft haast met het contract. Jordan moet namelijk enkele aanpassingen maken aan de auto wil de lange Nederlander dit jaar comfortabel in de auto zitten. Het maken van deze aanpassingen kost tijd, Doornbos wil in Australië in een comfortabele bolide zitten.

Van 7 tot 10 februari zal Jordan voor het eerst met de nieuwe auto en de Toyota klantenmotor testen. Doornbos houdt er rekening mee dat hij dan zal testen. Tot die tijd verblijft Doornbos in Italië waar hij zal werken aan zijn conditie.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading