Dubbele pech voor Sauber

[photo1]Sauber coureurs Heinz Harald Frentzen en Nick Heidfeld moesten de Grand Prix van Canada allebei vroegtijdig verlaten. Frentzen had te kampen met een elektronisch probleem, Heidfeld moest uitvallen met een motorisch probleem.

“We hebben dit seizoen veel te veel motorische problemen gehad!”, aldus een teleurgestelde Nick Heidfeld. “We hadden tevens een probleem met de launch control, normaal heb ik altijd goede starts, vandaag werkte het systeem gewoon niet goed. Na een slechte start kwam ik achter Villeneuve terecht, dit koste me wat tijd. Later kon ik twee plekken goed maken, maar ik moest opnieuw uitvallen een motorisch probleem, zeer frustrerend.”

[photo2]Heinz Harald Frentzen
“Ik had een slechte start, ik probeerde dit goed te maken, de versnellingsbak werkte echter niet goed. Plotseling was ik alle versnellingen kwijt, waarschijnlijk is er iets fout gegaan in de elektronica tussen de motor en versnellingsbak, dit moet nog nagekeken worden. Ik ben teleurgesteld, ook voor Nick, we hadden vandaag punten moeten scoren.”

Loading