Eddie Jordan bezoekt China

[photo1]Jordan teambaas Eddie Jordan bracht deze week een bezoek aan China, de excentrieke teambaas bracht een bezoek aan het nieuwe Shanghai International Circuit. Jordan kwam op uitnodiging van de Chinese Tv-zender CCTV, Shanghai International Circuit, en de stad Shanghai.

Jordan kreeg een rondleiding op het 5,54 kilometer lange circuit. Het circuit komt vlakbij het centrum van Shanghai te liggen. De president van China heeft al bevestigd dat het circuit niet alleen om te racen is, er zullen ook faciliteiten komen waar de lokale bevolking zich het gehele jaar kan vermaken.

“Ik ben onder de indruk” aldus Eddie Jordan. “Het wordt een fantastisch circuit, dit is een fantastisch voorbeeld hoe de lokale bevolking en de economie kunnen worden ondersteund. Dit is Formule 1 in de toekomst, het circuit zal nieuwe standaarden gaan zetten in de Formule 1.”

Jordan gaf ook een persconferentie in China, Eddie Jordan heeft grote belangen in China omdat het wordt gesponsord door de Chinese Tv-zender CCTV en Shanghai International Circuit. CCTV zend de Grand-Prix in China uit, in samenwerking met Jordan maakt CCTV voorbeschouwingen en specials die voor de Grand-Prix worden uitgezonden.