Speel mee en win!

[photo1]Het duurt niet lang meer of het Formule 1 seizoen 2006 gaat alweer van start! F1News.nl kan, in samenwerking met Game-Colosseum.com, een nieuw, spannend F1 Grand Prix Managers spel aanbieden.

Naast de gebruikelijk keuze van coureurs, teams, banden en pitspoes hebben wij de spannende strategische elementen van Power Boosts en Pitstops ingevoerd. Deze elementen maken de uitslag van het spel tot de laatste race onvoorspelbaar en dus spannend. Het spel kan individueel gespeeld worden en in leagues. Door de keuzes van je league-genoten tijdens het raceweekend inzichtelijk te maken kun je niet alleen zien welke teamsamenstelling ze hebben, maar ook of ze in dat weekend gebruik maken van hun Pitstop of een Power Boost. Dit league-overzicht is uit te printen. Zo wordt Formule 1 kijken nog spannender, het wordt immers niet alleen interessant welk team/coureur er wint, maar ook welk team/coureur er verliest! Door een geavanceerd team/coureur prijzen systeem is het noodzakelijk een samenstelling te maken over de gehele linie van teams en coureurs. Het is dus ook belangrijk te kijken wat de “mindere” teams onderling doen.

Deelname aan het spel is het gehele seizoen gratis. Om het spel echter nog spannender te maken hebben we, in samen werking met F1News.nl en 4×4 Adventure Travel, een aantal fantastische prijzen beschikbaar kunnen stellen. In dit prijzenpakket zitten onder andere een reis naar Rusland of Marokko en een bezoek aan een Formule 1 Grand-Prix! Voor slechts 5 euro maak je kans op deze mooie prijzen. Ook worden er tussentijds prijzen weggegeven voor spelers die een bepaalde periode het best gescored hebben, dus niet alleen de uiteindelijke winnaars gaan met de prijzen er vandoor! En als extra actie, geven we elke 100ste betalende speler zijn geld terug!

[photo2]Voor gratis spelers gelden overigens geen restricties. Ook kunnen betalende en niet-betalende spelers door elkaar in de leagues mee doen. Er zijn geen seperate leagues voor niet-betalende spelers. De gratis spelers kunnen echter geen aanspraak maken op de prijzen. Dus breng een bezoekje aan Game-Colosseum.com, , schrijf je in en doe mee.

Overigens biedt Game-Colosseum.com, op dit ogenblik nog 3 andere spellen aan die volledig gratis zijn mee te spelen, te weten A1 Grand Prix Manager, Champcar World Series Manager en WK Voetbal 2006 Pool. We zijn nog steeds druk bezig om het spellen pakket uit te breiden en onze huidige spellen, met jullie input, te verbeteren.

Game-Colosseum.com